För ditt uppdrag

Oavsett uppdrag och plattform levererar FLIR:s sensorer den prestanda och pålitlighet du behöver för att uppnå dina mål. Våra kommersiellt utvecklade, militärt kvalificerade system levererar den information du behöver för dagens och morgondagens uppdrag. Du gör det som krävs för att få jobbet gjort, och FLIR finns vid din sida.

 
 
 

FLIR Systems Star SAFIRE® 380-HDc sensor valdes av norska räddningsverket för deras AW101 helikoptrar

FLIRs Star SAFIRE 380-HDc erbjuder flygbesättningar i räddningstjänsten den senaste generationens high-definition, multispektral bildbehandling för att underlätta deras tuffa arbete.

Läs hela berättelsen här (På engelska)

Militära system

Du har bara en chans att lyckas med ditt uppdrag. Det är därför FLIR:s beprövade sensorlösningar erbjuder hög prestanda, pålitlighet och den information du behöver i luften, på land eller till havs. Från flygburna spanings- och målföljningssystem till termiska vapensikten, kan du räkna med att FLIR hjälper dig fullfölja ditt uppdrag.
 
 

UTFORSKA  
 
 

CBRNE-detektering

Dina kritiska uppdrag kräver hög kvalitet på detektering, klassificering, identifiering och analys av CBRNE- och droghot, även direkt i fält. När du måste kunna lita på dina resultat kan du lita på att FLIR hjälper dig göra jobbet gjort.

UTFORSKA  
 
 
 

FLIR hjälper Beveren brandstation lokalisera heta ytor och saknade personer

Rätt utrustning kan vara kritiskt för en brandman, både för att klara sig själv och för att kunna rädda livet på andra. För att öka säkerheten för arbetsstyrkan och för att kunna utföra uppdragen ännu bättre har brandstationen i Beveren, Belgien, nyligen investerat i en FLIR K50 värmekamera.

Läs hela berättelsen (På engelska)

Sjöräddningen

Du ger dig ut när alla andra stannar i hamnen. FLIR:s marina kamerasystem med flera sensorer är redo för att förbättra din sikt, ge dig gyro-stabiliserad målföljning och ”man-över-bord-detektering”.

UTFORSKA  
 
 

Brandförsvar

Brandmän får inte ha dåliga dagar – oavsett om du letar efter skadade eller släcker bränder, kan en robust och lättanvänd värmekamera hjälpa dig att få jobbet gjort.   

UTFORSKA  
 
 

Brottsbekämpning

Brottslingar kan inte dölja sin värme, och kan därför inte gömma sig. Oavsett om du patrullerar på land, till havs eller i luften finns en FLIR-kamera som kan hjälpa dig i ditt uppdrag. Från lätta, kompakta handhållna kameror till fullt integrerade, pålitliga högupplösta luftburna sensorsystem, kan FLIR hjälpa dig att fullfölja ditt uppdrag.

UTFORSKA  
 
 
 

Förbättra säkerheten vid gränsen med FLIR:s värmekameror

Gränsbevakning är en viktig fråga för myndigheterna i Southwest U.S., där lokala, statliga och regionala myndigheter arbetar tillsammans för att skydda medborgarna och minska insmuggling av droger. FLIR:s värmekameror har visat sig väldigt användbara både vid lyckade tillslag och för att förbättra säkerheten för polismän och gränsbevakare.

Läs hela berättelsen (På engelska)