För ditt privatliv

FLIR:s värmekameror kan vara till glädje i många situationer. Oavsett om du utforskar vildmarken, spenderar en kväll på stan eller jobbar med projekt i hemmet, kan FLIR:s utrustning visa dig en helt ny värld.

UTFORSKA FLIR ONE  
 
 

Båtliv

Navigera enkelt och utan stress. Se på natten med FLIR:s IR Nightvision-kameror, få mer fisk och nå längre med utrustning från Raymarine:s

UPPTÄCK RAYMARINE:S ELEKTRONIKUTRUSTNING
UPPTÄCK FLIRS NIGHT VISION-KAMEROR FÖR MARINT BRUK  
 
 
 

Värmekameror gör båtlivet säkrare

Greg Allen, VD för, företaget Yacht Masters Northwest i Seattle, beskriver kraften hos FLIR:s värmekameror som gör det möjligt att upptäcka hinder eller skräp i vattnet, oavsett om det är dag eller natt. Enligt honom fyller FLIR:s värmekameror en viktig roll för säkerheten. De kan upptäcka objekt i vattnet, som till exempel stockar, som radar eller sökljus lätt kan missa.

Läs hela berättelsen (på engelska)

Night Vision-produkter för privat bruk

Våra värmekameror för privatpersoner låter dig upptäcka en värld som tidigare gömts i mörker. Upptäck djurlivet på natten på ett helt nytt sätt.

UTFORSKA  
 
 
 

Ett utmärkt sätt att upptäcka djurliv

Verktyg för att upptäcka djurliv har utvecklats mycket under det senaste århundradet. Först kom kikaren som nu används över hela världen, och sedan ljusförstärkare som kan användas för att upptäcka djur på natten. Nu finns ett nytt verktyg för att upptäcka djurliv: FLIR Scout seriens värmekameror.

Läs hela berättelsen (på engelska)

Värmekamera för smartphones

Se världen på ett helt nytt sätt med FLIR ONE, ett kameratillbehör som passar iPhone och Android. FLIR ONE översätter värmestrålning till en tydlig värmebild som kan användas för säkerhet, reparationer i hemmet, friluftsaktiviteter eller kanske för konstnärligt skapande?

UTFORSKA