En spänningsdetektor på anabola

FLIR VP52

FLIRVP52 kontaktlös spänningsdetektor + arbetsbelysning | FLIR Systems

FLIR VP52

Kontaktlös spänningsdetektor + arbetsbelysning

FLIR VP52 är en robust, CAT IV-klassad kontaktlös spänningsdetektor med en kombination av indikationer – vibration och röda LED-larm, en kraftfull LED-ficklampa och olika spänningskänsligheter. Vi har utvecklat FLIR VP52 för tillförlitlig detektering av spänning på nya vandalsäkra uttag och elsystem som installerats enligt moderna metoder.

Robust och tålig

VP52 har konstruerats för lång livslängd och har falltestats för upp till 3 meter och kommer att hänga med i åratal framöver.

Förbättrad detektering

VP52 kan användas för tillförlitlig detektering av spänning i moderna petsäkra eluttag, elektriska system i stora industrianläggningar, lågspänningsinstallationer i bostäder eller system placerade bakom hinder. Sondspetsen med låg profil gör att detektorn kommer närmare de spänningsförande delarna.

Intelligent konstruktion

VP52 är utformad för att reducera risken för att den tappas och har ett hölje som inte rullar med ett halksäkert grepp. Spänning indikeras via alarm i form av vibration och flerfärgade LED-lampor. Det finns en ljusstark LED-ficklampa på baksidan samt en smidig lampa på spetsen.

FLIR VP52 funktioner

Förbättrad detektering

Sondspets med låg profil gör att detektorn kommer närmare de spänningsförande delarna och ger större känslighet som underlättar spänningsdetektering i moderna, petsäkra nätuttag.

Arbetsbelysning

Kraftig ljuskälla (60 lumen) med LED-lampor lyser upp utrymmen med svag belysning – bekväma dubbla LED-lampor vid sondspetsen lyser upp inspektionsobjektet.

Larm

Vibrationslarm och blinkande LED-lampor i olika färger gör det svårare att missa detekterad spänning (upp till 1 000 V) i omgivningar med mycket störningar.

Hög/låg känslighet

Detektera spänning i elektriska system i stora industrianläggningar, lågspänningsinstallationer i bostäder, eller system placerade bakom hinder (i HSM-läge).

Intelligent konstruktion

Det pressade höljet är greppsäkert och utformat så att det inte kan rulla, vilket minskar risken att enheten tappas eller faller. Funktioner som fördröjd start, automatisk avstängning och indikator för urladdat batteri maximerar batterilivslängden.

Robust och tålig

Robust batterilucka och klämma för upphängning i ficka är detaljer som säkerställer lång livslängd, och detekteringsspetsen med låg profil förstärker en punkt som är en akilleshäl hos många spänningsdetektorer.

Specifikationer för FLIR VP52

Teknisk översikt
Spänningsintervall 190 till 1000 V
24 till 1000 V
Detekteringsavstånd 0 till 5 cm (2 tum)
Kategorimärkning CAT IV-1000 V
Frekvensintervall 45–65 Hz
Inbyggd arbetslampa Ja
Vibrationsindikering Ja
Strömbrytare Ja
Certifieringar UL
Garanti Begränsad livstid

*Ansvarsfriskrivning: Specifikationerna kan komma att ändras utan förvarning. Kameramodeller och tillbehör är tillgängliga i enlighet med regionala marknadsvillkor. Priserna som anges gäller enbart USA. Andra priser gäller i ditt land.

Frågor?

Ring +00 80000085274 för att prata med en kunnig specialist.

Hitta en återförsäljare

Du hittar fler köpalternativ hos en av
FLIRs auktoriserade distributörer

 
Trygga köp

Alla produkter är "FLIR Factory Certified" och har en fullständig garanti.