FLIR E53 blir en del av den prisbelönta Exx-Series

Wednesday, February 21, 2018


Värmekameran FLIR E53 är avsedd för driftchefer och el-/mekanikspecialister som behöver identifiera varmgångar och hitta felaktigheter i byggnader innan de leder till kostsamma reparationer.

Idag lanserade FLIR sin kamera E53 som en ny instegssmodell i Exx-Series. Lanseringen är ytterligare ett led i arbetet med att göra handhållna värmekameror tillgängliga för fler professionella användare.

Oavsett om du använder tekniken för el-, mekanik- eller byggapplikationer ger FLIR E53 samma tydliga bild, noggranna mätningar och kraftfulla funktioner som övriga Exx-Series, men till ett pris som gör den tillgänglig för långt fler användare i branschen. E53 säljs för under 4 500 euro (exkl. moms) eller 4 200 pund (exkl. moms) och har en sensor med en upplösning på 240x180, klarar temperaturer på upp till 650 °C och är tillräckligt robust för de tuffa förhållanden som användarna ställs inför varje dag.

FLIR E53 har 1-Touch Level/Span, Wi-Fi- och METERLiNK-anslutning samt många av de avancerade funktionerna i Exx-Series så att du kan utföra jobbet snabbt och korrekt. FLIR E53 ger fördelar för alla.

FLIR E53 finns att köpa hos etablerade FLIR-distributörer. 

Om du vill ha mer information besöker du FLIR.com/exx-series.

COMMENTS