• En kategori för sig själv.
  Femtio års erfarenhet.
  Nu lanserar vi revolutionerande FLIR T1020.
 • Nya FLIR MR176
  Eftersom fukten inte berättar
  var den gömmer sig.
 • Värmebilder för alla!
  FLIR ONE personlig värmekamera
  Nu för Android och iOS
 • Se FLIR FX
  från din PC eller Mac
  Se upp till fyra kameror,
  gå igenom RapidRecaps
 
 

FLIR in the News

 
FLIR och DJI presenterar ett strategiskt samarbete och en ny värmekamera för drönare Hot Topics

FLIR och DJI presenterar ett strategiskt samarbete och en ny värmekamera för drönare

Tidigare idag under ett evenemang i San Francisco, presenterade FLIR ett strategiskt samarbete med DJI Innovations, marknadsledaren inom lättflugna drönare, konstruerade för att erbjuda värmebildslösningar för många olika kommersiella typer av drönare. Vi presenterade även den första produkten inom ramarna för detta samarbete: nya DJI Zenmuse XT. Zenmuse XT kommer att ha all branschledande teknik för kamerastabilisering från DJI och kommer att vara integrerad i FLIR:s värmekamera Tau 2.

Read more

FLIR tar värmekameran till klassrummet

FLIR tar värmekameran till klassrummet

Under en vanlig dag i grund- och gymnasieskolor och på universitet världen över, diskuterar lärare och elever grunderna inom vetenskap. Teorierna och koncepten omfattar värme och värmeöverföring, men det har varit svårt för lärarna att förklara och för eleverna att förstå och visualisera dem. Tills i dag.

Read more

Ny IR-fuktdetektor hittar dold fukt snabbt

Ny IR-fuktdetektor hittar dold fukt snabbt

Det är inte alltid enkelt att hitta källan till en vattenläcka eller fuktskada. Skadan kan vara synlig i ett innertak i vardagsrummet på bottenvåningen, medan fukten kan komma från ett sovrumsfönster eller en läckande dusch på övervåningen. Ibland går det inte att se några tecken på fukt alls. Som tur är har FLIR nu lanserat MR176 Imaging Moisture Meter Plus med IGM-teknik (IR-guidad mätning), som visar alla som jobbar med fuktproblem exakt var de ska mäta. MR176 har alla mätfunktioner som behövs för att felsöka fuktproblem snabbt och bekräfta dem innan du tar fram gipssågen.

Read more