•  
  •  
  • En kategori för sig själv.
    Femtio års erfarenhet.
    Nu lanserar vi revolutionerande FLIR T1020.
     
 
 

FLIR News

 
Sing me to sleep - musikvideo med värmekamerabilder Hot Topics

Sing me to sleep - musikvideo med värmekamerabilder

Norsk-brittiske musikproducenten Alan Walker valde att använda en värmekamera (FLIR T660) till sin nya musikvideo "Sing me to sleep".

Read more

Artikeln i Svenska Dagbladet. 51,5 grader på uteserveringen – i Stockholm Hot Topics

Artikeln i Svenska Dagbladet. 51,5 grader på uteserveringen – i Stockholm

På fredagen nådde sommarvärmen sin kulmen för den här gången, med temperaturer på 27 grader på flera håll i landet. Men värmen kan bli betydligt kraftigare än så på enskilda platser när solen ligger på – över 50 grader på en uteservering och 70 grader på en bilplåt. SvD gav sig ut med värmekamera i Stockholm för att kartlägga hettan.

Read more

Experterna: Bli effektiv med värmekameror. Artikel i Ny Teknik.

Experterna: Bli effektiv med värmekameror. Artikel i Ny Teknik.

Med ett nytt unikt värmekamerasystem har Söderenergi säkrat sitt jättestora biobränslelager mot både självantändning och intrång. På detta sätt har de minimerat driftstopp och produktionsbortfall. Produktionen flyter effektivare och lönsamheten i fjärrvärmeverket är bättre. Tekniken är relativt ny och användningsområdena för värmekameror är många. Experterna i automationsnästet ger sina bästa råd inom ämnet. Den här gången består automationsnästet av:     - Anders Andreasson, direktör med ansvar för affärsutveckling globalt inom automation och industriell säkerhet på Flir Systems AB     - Claes Nelson Ansvarig för system för industriell automation och tidig brandupptäckt, Termisk Systemteknik AB     - Christer Hillblom Automationsingenjör, produktionsenheten El och automation Söderenergi AB   Länk till artikeln i Ny Teknik

Read more