Appar för FLIR ONE®

 
Hämta appen FLIR ONE | FLIR Systems  

FLIR ONE-appen har ett enkelt användargränssnitt med många olika funktioner för din nya FLIR ONE-enhet. FLIR ONE-appen kräver inloggning, vilket ger dig tillgång till automatisk garantiregistrering och alla de senaste uppdateringarna från FLIR.

Hämta från App StoreHämta från Google Play | FLIR Systems  

 

FLIR Approved-appar

Utöver FLIR:s officiella appar har vi tagit fram ett urval av de bästa apparna som skapats för FLIR ONE. När din app får statusen ”FLIR Approved” läggs den till här automatiskt.

 

Rekommenderad app

Comfort Tracker
av Owens Corning

App för enkel och exakt kontroll av isolering hemma med hjälp av FLIR ONE. Appen upptäcker avvikelser i värmemönstren i husets väggar och hjälper till att hitta eventuella problem med isoleringen. Appen kan sedan rekommendera produkter och lösningar för att åtgärda felet.
Tillgänglig nu!

Apparna på den här sidan har granskats och godkänts av FLIR och tilldelats statusen ”FLIR Approved” (Godkänd av FLIR). Detta bekräftar att appen uppfyller kraven i FLIR:s riktlinjer och policyer för lämpligt innehåll och användarupplevelse. FLIR granskar inte appen med avseende på intrång i immateriella rättigheter, säkerhet eller andra faktor som skulle kunna leda till ansvarsanspråk på utvecklaren. Därför friskriver sig FLIR från allt ansvar i samband med tredje parts användning av appen eller med avseende på huruvida appen uppfyller kvalitetsstandarder eller nivå av säljbarhet.