• Tålig, tillförlitlig, livräddande.
    FLIR K2 - Extremt prisvärd värmekamera för brandbekämpning
  • Den ultimata handboken
    Varför varje brandbil behöver en värmekamera
 

Handhållna värmekameror för brandbekämpning

Vid brandbekämpning är en värmekamera ett ovärderligt redskap – den hjälper dig att snabbt planera insatsen, hitta brandkällor och rädda liv.

 
 

FLIR:s IR-produkter för brandbekämpning:

 

FLIR K2

Med MSX®

FLIR K2 är en tålig, tillförlitlig och extremt ekonomisk IR-kamera som är specialkonstruerad för att ge fler brandmän möjlighet att se genom tjock rök och fatta snabba beslut när varje sekund räknas.

UTFORSKA

 
FLIR K33 & K53

FLIR K33 & K53

Med FSX

Både K33 och K53 har FLIRs FSX™-teknik som förstärker byggnads- och strukturdetaljer i värmebilder för att ge bättre perspektiv och orientering. Därmed har brandbekämpningspersonalen mer information om situationen så att de kan känna sig både tryggare och säkrare.

UTFORSKA

 

FLIR K45, K55 och K65

Nu med FSX

FSX förbättrar värmebilderna i K45, K55 och K565 genom digital realtidsbearbetning i kameran. Resultatet är en ultraskarp bild som visar oöverträffade detaljer när det gäller strukturer, kanter och annat.

UTFORSKA

 

FLIR KF6

Fordonsmonterade värmekameror för användning inom brandbekämpning på hög höjd

KF6 kan monteras på änden av en rak pinne och sedan på stegens korg och ger brandmän möjlighet att se värme på hög höjd över hustak och andra höga byggnader. På så sätt kan de se genom tjock rök och angripa de varmaste områdena på ett mer effektivt sätt och vara mer strategiska i brandbekämpningsarbetet.

UTFORSKA

 

FLIR M-Series

PTZ-värmekameror för fordon inom räddningstjänsten, brandbekämpning, hantering av farligt material och nödutryckning

FLIRs nya M-serie omdefinierar värmebildsanvändning för räddningstjänstfordon, och drar nytta av många års erfarenhet av att bygga fältklara värmekameror för militära förband och statliga organ runt om i världen.

UTFORSKA

 

FLIR-drönarsats med värmekamera

Flygklara värmekamerautrustade drönarpaket för professionella användare

Med FLIRs nya drönarsats med värmekamera har det blivit enklare än någonsin att använda drönarbaserade värmekameror i brandbekämpning, räddningstjänsten och vid byggnadsinspektioner.

UTFORSKA