Termografi för forskning och utveckling

 

Inom forskning och utveckling och produkt-/processtester är noggrannhet och tillförlitlighet extremt viktiga. FLIR:s värmekameror i SC-serien används för att fånga och spela in termisk diffusion och temperaturvariationer i realtid. Det hjälper tekniker att se och noggrant mäta värmebildnings- och värmeförlustprocesser, läckage och andra temperaturfaktorer i utrustning, produkter och processer.

 

 Det är därför FLIR:s värmekameror används i så stor utsträckning runt om i världen för så skilda tillämpningar som mikroelektronik, pappersbruk, fordonsindustri, plast, formsprutning, design av vitvaror, telekommunikationer, målsignaturer, mekaniska tester, forskning och utveckling och mycket mer.


FLIR värmekameror för forskning och utveckling

 
Bench Test   A35   SC series
FLIR värmekamerakit för bänktester   FLIR A35 sc / A15 sc / A5 sc
  FLIR A325 sc / A655 sc
         
 T600   P640
  SC35-65xx
FLIR T450 sc / T650 sc 
  FLIR SC660
  FLIR A35x0sc - A65x0sc
         
A6700sc   SC7000   SC Orion
FLIR A6700sc 
  FLIR SC7000 
  FLIR Orion SC7000 
         
SC8000.jpg        
FLIR X8000 sc
       

 

Education

Utbildnings- och forskningsinstitutioner

FLIR:s värmekameror används i universitetslaboratorier där avancerad akademisk och tillämpad forskning pågår i ett brett spektrum av discipliner.
Läs mer

 

Engineering

Teknisk utveckling

Värmekameror från FLIR har blivit oumbärliga verktyg för många utvecklingsdicipliner och i synnerhet inom avancerad produktutveckling.
Läs mer

Range


Målsignatur

FLIR:s värmekameror kombineras med sofistikerad programvara som mäter, karaktäriserar eller beskriver egenskaper som avstånd till ett målobjekt, dess storlek, form, inneboende värmeenergi och temperatur.

Läs mer

Manufacturing

Tillverkningsindustri

Termografi används i hög utsträckning inom tillverkningsindustrin. Den används för att justera processparametrar, för icke-destruktiv upptäckt av materialdefekter utan fysisk kontakt eller för att förbättra kvalitetskontrollplanen.

Läs mer