Be visionary

Vi på FLIR har ett enkelt men ambitiöst mål: Att utveckla marknadsledande värmekameror och IR-teknologi som förbättrar – till och med räddar – människors liv.

Våra produkter används över hela världen, exempelvis inom räddningsuppdrag, brottsbekämpning, energibesparing, säkerhetsövervakning och miljöskydd.

FLIR utsett till ett av Sveriges 100 mest spännande karriärföretag 2017

Vi är stolta att för andra året i rad kunna titulera oss Karriärföretag!

Ett certifierat Karriärföretag 2017 är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalité i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Utmärkelsen delas ut årligen till 100 arbetsgivare.
Läs mer om utmärkelsen: http://karriarforetagen.se/foretag/flir-systems/

 

SÖK JOBB  

"Every team is dynamic, forward-looking and engaged, and I am empowered to make a difference every day."

Sarah H.
 

OM OSS

 

Du kan göra skillnad...

FLIR grundades i USA 1978, men i Sverige började vår IR-historia redan på 60-talet som en innovationsenhet inom AGA-koncernen. Sedan dess har företaget växt och i dag är vi världsledande inom design, tillverkning och marknadsföring av IR-system, för både civilt och militärt bruk. 

Våra IR- och detekteringsteknologier är skapade för att göra världen säkrare, samhällen mer välmående och industrin mer produktiv. Vår strävan att ligga i teknikens framkant och fortsätta vara marknadsledare, gör oss till en dynamisk arbetsplats med högt tempo.

Vi erbjuder utmanande karriärmöjligheter och personlig utveckling i en kultur som uppmuntrar kreativitet och lärande, liksom eget ansvar. Vi strävar efter mångfald och en öppen och jämlik arbetsplats.

Som en i teamet är du med och påverkar företagets framtid, såväl som din egen karriär. Att vi är bäst på det vi gör, det är tack vare våra snillrika medarbetare.

Vår målsättning – att göra skillnad – innebär att vi vill stödja de samhällen vi verkar i, exempelvis genom regional välgörenhet och katastrofhjälp.

I filmen "FLIR: Innovation and Creative Design" berättar några av våra medarbetare om våra tankar kring produktinnovation.

 
 
SÖK JOBB  

"I love my job because it is challenging while expanding my knowledge and skills."

Petrina B.
 

VÅR KULTUR

Att jobba hos oss...

Tack vare våra medarbetare är FLIR i dag en marknadsledare inom IR-industrin. Det vill vi fortsätta vara, därför har vi byggt en öppen och kreativ arbetsmiljö med stor personlig frihet – en bra plattform för både företaget och din karriär.

Vi behöver engagerade medarbetare med olika bakgrunder, såväl kunskapsmässigt som kulturellt. Genom att närma oss utmaningar och problem ur olika infallsvinklar, kan vi hitta lösningar vi annars skulle ha missat och tillsammans utveckla helt nya idéer.

Vår företagskultur bygger på respekt för människor och vi vill ha högt i tak och uppmuntra alla våra medarbetare att utveckla sina idéer. Att ha kul på jobbet och kunna kombinera sitt yrkes- och privatliv utan stress och dåligt samvete, prioriterar vi högt.

Den positiva miljön är en starkt bidragande orsak till att så många stannar så länge. Vi har en skara medarbetare som inte räknar sin anställning i år, utan i decennier.

Vad är det bästa med att jobba som mjukvaruingenjör på FLIR? Se filmen där våra mjukvaruingenjörer pratar om vad som gör deras jobb kul och utmanande.

MÅNGFALD

 

Vi värdesätter mångfald...

Vi är övertygade om att medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter ger oss en konkurrensmässig fördel på marknaden, genom att de bidrar med olika infallsvinklar och speglar våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Vi på FLIR verkar inom en mängd olika områden, på marknader över hela världen. Mångfalden hos våra kunder kräver att vi har samma mångfald internt. När vi rekryterar söker vi därför personer som kan bidra med olika kunskaper, erfarenheter och perspektiv.

Mångfald bland medarbetarna skapar även den dynamik som krävs för att nya idéer ska kläckas. Som någon klok person har sagt: ”Lika barn leka bäst, olika barn hittar på nya lekar.” Det gör mångfald till en central del i vår affär.

Vi strävar efter jämlikhet vad gäller anställning och avancemang och rättvis behandling oavsett etniskt ursprung, religion, kön, sexuell läggning och ålder.

Filmen: "Varför ska du bli ingenjör?" togs fram i samarbete med Womengineer som en del i deras arbete att öka andelen kvinnliga ingenjörer i Sverige.

 
 
SÖK JOBB  

"It's so rewarding to take a product from invention to commercial sale."

Jeremy W.
 

FÖRMÅNER

Vi värdesätter våra medarbetare…


Hos oss är medarbetarna det bränsle som får verksamheten att snurra. De gör FLIR marknadsledande inom IR-industrin, och det vill vi också belöna. 
 

FLIR är marknadsledande på IR-marknaden därför att vi är bäst på det vi gör – och det är ingen slump. Vår framgång beror på den kreativitet och det engagemang som våra medarbetare lägger i sitt arbete. Därför är det viktigt för oss att erbjuda konkurrensmässiga löner och prioritera medarbetarnas professionella utveckling, hälsa och välmående.

 

 
 
 
 
SÖK JOBB  

"FLIR cares about its employees."

Ron N.
 

MÖT VÅRA MEDARBETARE

 
Sara Haack

Sarah H.

Product Manager
Optical Gas Imaging
Read Testimonial  
Chuck Clark

Chuck C.

Program Manager
 
Read Testimonial  
Petrina Marcus

Petrina B.

Global Program
Compliance Manager
Read Testimonial  
Chris Bainter

Chris B.

US National Sales Director
R&D/Science Solutions
Read Testimonial  
Jason Mann

Jason M.

Area Sales Manager
Distribution, UK
Read Testimonial  
Joakim Fjader

Joakim F.

Tech Lead and FPGA Architect
 
Read Testimonial  
Grégoire Outters

Grégoire O.

General Manager
FLIR Maritime
Read Testimonial  
Jeff Preston

Jeff P. PhD

R&D Physicist and Radiation Safety Officer
Read Testimonial  
Jeremy Walker

Jeremy W.

Manager
Science & Technology
Read Testimonial  
Ron Nenni

Ron N.

Product Support Manager
Raymarine
Read Testimonial  
Vatche Arabian

Vatche A.

Marketing Media Specialist
 
Read Testimonial  
 
 
SÖK JOBB  

"My work is never less than varied and interesting."

Jason M.
 

HÄR FINNS VI

 
 
 
SÖK JOBB  

"My job has taken me to some amazing places."

Vatche A.